Wie is?

‚Äč

Yolanda de Miranda is de vertrouwenspersoon van YDM Intervention en tevens de eigenaresse. Na het behalen van haar diploma Verpleegkundige A is zij gaan werken in diverse ziekenhuizen en zorginstellingen in Limburg. Sinds 2000 werkt zij parttime in het Roermondse ziekenhuis; vanaf 2004 als medisch maatschappelijk werkster en vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Na de studie voor vertrouwenspersoon en de Masterclass Praktijktraining Vertrouwenspersoon volgden diverse opleidingen waaronder conflictcoach, oplossingsgericht counselor, traumaopvang en mediator. 

Opvangen en begeleiden van medewerkers met een traumatische of verlieservaring behoren tot haar werkzaamheden die zij met veel passie en empathie vervult.

 

Door haar levenservaring, relativeringsvermogen en positieve kijk op het leven levert zij een persoonlijke bijdrage aan de mensen om haar heen. “Als vertrouwenspersoon wil ik een veilige gesprekspartner zijn voor een ieder die te maken krijgt met ongewenst gedrag of een traumatische gebeurtenis. Ik werk vanuit rust, en een open en respectvolle houding. Mensen fascineren me, hun handelen, denken en beweegredenen. Elke persoon is uniek. Voor mij is het een uitdaging dit unieke in de mens te mogen ontmoeten.” 

 

Yolanda is gecertificeerd en geregistreerd vertrouwenspersoon; zij is lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.